Skip to content

Medlem, är det du mellan 13-18 år och vill jobba med kalas?

En av Gunnesbo 4H:s mest uppskattade aktiviteter är att anordna barnkalas på gården. Kalasverksamheten genererar också viktiga intäkter till gården. Hittills har kalas drivits helt ideellt. På grund av hög efterfrågan på kalas behöver vi dock flera som kan vara med och anordna kalas. Vi har därför bestämd att vi ska ge de unga medlemmarna mellan 13-18 år som känner till gårdens verksamhet möjligheten att få betald för att arbeta med kalas.

Nästa lördag den 28 november kl. 10.30 kommer vi att anordna en informationsträff på gården. Alla som vill arbeta med kalas är välkomna att anmäla sitt intresse då och diskutera upplägget. Vi kommer att ha som krav att en vuxen är på gården vid varje kalastillfälle, från början till slut. Detta innebär att en förälder ska följa med uppskattningsvis vart annan eller var tredje gång då just ditt barn arbetar med kalas. Vuxna kommer inte få lön för sin tid utan det räknas som ideellt arbete – det är enbart unga som får ta ut lön. Hästvana är ett plus men inte krav, då det ofta anordnas ponnyridning på kalas.

Hanna Savola kommer att hålla i detta möte. Om du har några frågor/är intresserad men kan inte komma den 27e, skicka sms till Hanna på 0768007558.

Vi ses på lördag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *