Skip to content

Besök av djurplågare IGEN

Under natten har det återigen hänt tråkigheter på gården. Hästarna är försvunna. Alla tips är välkomna. Någon som sett hästar som springer runt utan ägare eller som transporterats på Skånes vägar under natten? Vi har haft 3 inbrott och 2 fall av djurplågeri under det gångna halvåret. Nu behöver vi all hjälp som vi kan få för att få slut på detta. Allt är polisanmäld.

Om någon vill hjälpa oss rent konkret i denna situation där alla inklusive polisen verkar stå hjälplösa, är ni välkomna att laga staket eller hjälpa i stallet. Vi behöver alla krafter vi kan få för att ta oss över dessa tråkiga händelser och hålla gården igång för alla barn, unga och vuxna som vill besöka oss.

Vi lovar en belöning till den som ger oss tips som leder till att de som besöker oss med onda ändamål grips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *