Skip to content

Kaninhoppkurs och hopptävling på höstlovet!

Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet! Under höstlovet kommer gården att ha öppet kl. 10-16 måndag till fredag och 10-12 lördag-söndag.

Vi kommer att arrangera en tvådagars kaninhoppkurs under höstlovet. Kurstiderna är kl. 13-15 måndag och onsdag. På måndagen den 26e okt blir det lite teori och övningar och på onsdagen den 28e oktober är det dags för en tävling och prisutdelning!

kanin
Bild: Lunds kaninhoppare

 

Anmälan sker via e-post och det går också bra att skriva upp sitt namn på anmälningslistan i kaninstallet. Du behöver inte vara medlem för att vara med och kursen är kostnadsfri men vi har bara plats för 20 barn. Har du inte en egen kanin kommer du att kunna låna en 4H-kanin.

Kursen genomförs i samarbete med Lunds kaninhoppare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *