Skip to content

Obligatorisk kaninkurs 16/3

Måndagen den 16/3 kl.16.30-18.00 anordnar Gunnesbo 4H gård en kaninkurs. Kursen är OBLIGATORISK till alla barn som har sin egen eller en skötekanin på gården men även föräldrar/vuxna är hjärtligt välkomna! Kursen kostar 50 kr (självkostnadspris) och den anordnas av Annika Frantzich från Lunds Kaninhoppare. Annika är pedagog med egen kaninuppfödning och har stor erfarenhet av och kärlek för kaniner.

Det är jätte viktigt att barnen deltar och därför har vi valt att enbart ta ut ett självkostnadspris för kursen. Eftersom gårdens verksamhet ska vara tillgänglig för alla barn finns det ändå en möjlighet att gå kursen gratis pga av ekonomiska skäl vid behov. Ange detta i så fall i ditt mejl när du skickar in din anmälan.

Anmälan till gunnesbo4h@skanes4h.se

Obs. Ta med egen matsäck. Barnen äter mellanmål i klubbrummet kl 16.00 för att vara pigga och glada inför kursen! Betalning sker i kontanter innan eller i samband med kursen till personalen på gården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *