Skip to content

Gunnesbo vinnare av årets 4H-stafett

Nu är årets 4H stafett avklarad och vinnaren i den mycket tajta kampen är vår egna fina lilla Gunnesbo 4H gård. Det var Almviks 4H gård i Malmö som bjöd på årets sista stafettdag idag – en mycket  lyckad stafett med 23 deltagare från Almvik, Gunnesbo och Veberöd 4H.

Stafetten går ut på att varje gård på sin tur anordnar en rolig dag för alla andra 4H-gårdar. Besöket betygsätts av alla deltagare och den gården som fått bästa genomsnittsbetyg  för sin stafett tar hem den fina pokalen tills en ny vinnare utsetts.  Detta innebär att Gunnesbo 4H kommer att ha den stora pokalen på bästa platsen i vårt klubbrum till sommaren 2015! Alla var överens om att vi fortsätter med stafetten nästa året. Det har varit ett trevligt och uppskattat sätt att lära känna medlemmar från andra klubbar.

Det var en väldigt rolig dag på Almvik och vi tackar värdgården för det fina arrangemanget!

Indianerna från Veberöd (Vetebröd?) har anlänt

 

Glada stafettdeltagare

Dagens vinnande lag får sina priser (det blev 5-kamp med blandade lag)

Gunnesbo-gänget med vinstpokalen för Skånes första 4H stafett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *