Skip to content

Bilder från anläggningen av örtspiral och info om nästa aktivitet

Idag gjorde vi i ordning vår fina örtspiral. Tack till alla som deltog i aktiviteten! Det var väldigt roligt att jobba tillsammans trots det kalla vädret.

Nästa tillfälle att delta i våra odlingsaktiviteter blir under påsklovet den 17/4 april kl. 10-13. Ta kläder efter vädret och medhavd lunch. Plan för dagen är att plantera till hönsen och örtspiralen.

Tack för en trevlig aktivitet Lina Hirsch från Concrete Farming! Vi hade jätte kul!Vi markerar örtspiralens yta.Vi vattnar jorden… lägger till jord… vattnar. Och alla vill så klart vattna!Örtspiralen är klar för plantering. Planteringen (bland andra roliga aktiviteter) kommer att ske den 17/4 kl 10-13.

Projektet sponsras av Sparbaken Färs och Frosta, Sysav och Alfa Laval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *