Skip to content

Uppstart för ”Miljökrypen” – nu ska det odlas!

Igår planerade vi vilka aktiviteter som ska anordnas i Gunnesbo 4H:s odlingsprojekt ”Miljökrypen” (se bilden för resultatet). Alla, oavsett om du är medlem eller inte, är välkomna att delta i aktiviteterna!

Vi tackar Lina från Concrete Farming för ett trevligt möte och ett roligt upplägg för odlingsaktiviteterna. Mat till kaniner står så klart på listan! Men det blir mycket annat roligt också. Vi ska bland annat anlägga och plantera en örtspiral. Tänkte också testa vad vi kan få att växa från skafferiet.

Tack till alla som var på plats. Första aktiviteten äger rum den 2/4 kl. 15.30!

Projektet stöds av Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta och anordnas i samarbete med Studiefrämjandet. Alfa Laval och Sysav stödjer oss med material/jord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *